Útvonal ajánló: Mozdonynéző városi tekerés és kecske simogatás
2020. október 20. írta: Teker a Csalad

Útvonal ajánló: Mozdonynéző városi tekerés és kecske simogatás

Nincs már kánikula, de azért korai lenne még beltéri programokat szervezni! Itt egy tökéletes családi program egy napsütötte őszi napra. Könnyed kerékpártúra a Vasúttörténeti Parkba!

mozdony.jpg

Bringatúránk nem csak a Vasúttörténeti Park miatt izgalmas a gyerekeknek. A Jászai Mari térről észak felé indulva a rakparti bicikliúton érdemes megpihenni az újonnan kialakított trambulinos játszótéren is.

A Vasúttörténeti Parkot felesleges volna reklámozni Thomas rajongótábora számára. Inkább a bringatúra szervezők figyelmét szeretnénk felhívni arra, hogy hagyjanak elegendő időt a gyerekeknek arra, hogy minden járműre felmászhassanak, mielőtt tovább indulnának a Népszigetre.

Túránkon azok a gyerekek sem fognak unatkozni, akiket a közlekedésnél az állatvilág érdekel jobban. A népszigeti Állatparkban, a háziállatoké a főszerep. A gyerekek nagy örömére testközelből lehet megcsodálni a kerítés túloldalán rágcsáló kecskéket.

A túra izgalmait a Kabin bisztróban érdemes leöblíteni egy frissítővel, és élményekkel gazdagon tudunk visszaindulni a városba.

A bejegyzés trackback címe:

https://tekeracsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr1416245672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása