A Hlavács Család már majdnem minden tavat körbetekert itthon
2020. november 25. írta: Teker a Csalad

A Hlavács Család már majdnem minden tavat körbetekert itthon

A legmotiválóbb magyar bringás családok felkutatására pályázatot írt ki a Teker a Család, hogy sztár fotókat készítsünk róluk és bemutathassuk olvasóinknak is, ezzel motiválva mindenkit a gyerekekkel közös bringatúrákra! A Hlavács Család lett pályázatunk egyik nyertese, akiket elkísértünk egy könnyed Duna menti bringatúrára.

A Hlavács Család már majdnem minden tavat körbetekert itthon, így a következő célkitűzésük, hogy a Garda-tó körül bringázhassanak. Első túráikon, a Velencei-tó környékén tekeregtek és nagyon gyorsan beleszeretett a biciklizébe az egész család. Ma már nem okoz gondot számukra a távolság, és a család legkisebb tagja is lelkesedik minden biciklitúráért, de nekünk bevallotta, hogy igazán azt szereti, mikor farolhat.
Ti mit szerettek a biciklizésben?

 

Fotó: Bécser Vera
Interjú: Széplaki Márk

A bejegyzés trackback címe:

https://tekeracsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr6116282308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása