Útvonal ajánló: Csepeli szuper játszóterek
2020. november 30. írta: Teker a Csalad

Útvonal ajánló: Csepeli szuper játszóterek

Űrhajók, súlytalanság, csillagok, várak és katonák. Csepel két nagyszerű játszóterére ajánlunk útvonalat, amiket akár egy egésznapos program keretében is felkereshetünk.

_mg_5001.jpg

Csepelen az utóbbi időben több nagyszerű játszóteret is építettek. Ezek közül kettőt felfűztünk egy kényelmesen bejárható túraútvonalra. 

A Tejút parki játszótéren az űrhajózásé és a csillagoké, valamint a centrifugális forgó eszközöké, a rakéta csúszdáé és a trambulinos krátereké a főszerep, míg a Rákóczi Kertben egy kétszintes várban lehet önfeledten játszani. Mind a két helyen többfunkciós sportpálya, pingpongasztalok és utcai kondigépek is kihelyezésre kerültek, valamint mosdó és pelenkázó is kialakításra került. A Rákóczi Kertben ezen felül egy kávézó is található. 

A túra szinte végig elkülönített kerékpárúton halad, így gyerekekkel is bátran neki vághatunk, szintemelkedés gyakorlatilag nincs.

Mielőtt belevágnátok a túrába olvassátok el ráhangolódás képpen Csatang és Piszke bringás meséjét arról, hogyan tekertek el a csepeli szuper játszóterekre, űrkalandjaikról és a Rákóczi vár meghódításáról!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tekeracsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr10016279576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása