Útvonal ajánló: A Mosoni-Duna mentén Teker a Család
2020. december 04. írta: Teker a Csalad

Útvonal ajánló: A Mosoni-Duna mentén Teker a Család

Ez a 36 km hosszú túra Győrt és a Mosoni-Dunát hozza közelebb a családhoz. A győri belváros látványosságaiban, a Mosoni-Dunában és az ártéri erdőkben egyaránt gyönyörködhetünk utunk során, miközben egy-egy játszótéren is megpihenhetünk.

_mg_5301.jpg

A túra a győri vasútállomás elől indul, áthalad Győr belvárosán, majd körbejárja a Mosoni-Duna két partját. A túra elején és végén Győr belvárosában gyönyörködhetünk a gazdagon kiépített belvárosi kerékpárutakon haladva. Láthatjuk a város számos parkját, a városházát, a Győri Nemzeti Színházat, a bencés rendházat, valamint számos étterem és vendéglátóhely előtt visz majd utunk. A városban kerékpárszervízt, köztéri pumpát, köztéri ivókutat és mellékhelyiséget is érint a túra. A Mosoni-Duna mentén haladva utunk elején és végén számos helyi sportolni vágyóval (futók, kerékpárosok) fogunk találkozni, viszont a várostól távolabb folyamatosan csökken létszámuk. Ahogy a helyi lakosok száma csökken, úgy bővül majd a vadvilág, főleg ragadozó és vízimadarak megpillantására nyílik majd lehetőségünk az út során. A túra minden korosztály számára ajánlott. 

A bejegyzés trackback címe:

https://tekeracsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr7016279712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása