A Farkas Család télen-nyáron, tömegközlekedés helyett is bringázik
2021. február 24. írta: Teker a Csalad

A Farkas Család télen-nyáron, tömegközlekedés helyett is bringázik

A Teker a Család pályázatot írt ki, hogy megtaláljuk a legmotiválóbb magyar bringás családokat, a Teker a Család arcait. A pályázat egyik nyertese a Farkas Család, akiket elkísértünk egy könnyed bringatúrára a Hárosi-öbölbe.

A Farkas Család télen-nyáron tömegközlekedés helyett is bringázik. Félix futóbiciklijével jár még bölcsibe is, így alig használják kocsijukat a városban. A közeli zöld területeket szokták választani a családi bringatúrák céljának, mint az Arborétum, a Gellért hegy vagy a Duna part. Félix szereti a természetet és a kamerák előtt azt is elárulta nekünk, hogy egyik kedvence, mikor magot gyűjthet.

 

Csilla és Viktor berlini és koppenhágai tapasztalataik alapján Nyugat-Európában sokkal nagyobb kultúrája van a kerékpározásnak és sokkal biztonságosabb is. Ezért, ha majd újra lehet utazni, szeretnének megmutatni Félixnek is egy nyugati nagyváros, ahol az első számú közlekedési eszköz a bicikli.

 

Ti bringáztatok már Nyugat-Europában?

 

 

Fotó: Faluhelyi Fanni
Interjú: Széplaki Márk

A bejegyzés trackback címe:

https://tekeracsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr4116438320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása