Az Instagram 5 legvagányabb bringás anyukája
2020. július 15. írta: Teker a Csalad

Az Instagram 5 legvagányabb bringás anyukája

vagany_anya.jpgÖsszegyűjtöttük az internet 5 legvagányabb bringás anyukáját, akik számára távolság nem lehet akadály, akiknek az első gyerekülés csak bemelegítés volt, akiket nem riaszt vissza a szembeszél, akik nyeregbe pattannak és példaképként tekernek minden bringás előtt.

 5. A Monstad család texasi kerékpáros kalandozásaik után két csöpp gyermekükkel Mexicó felfedezésének vágtak neki bringáikon. Nagyon vagányok!

View this post on Instagram

A post shared by Have babies, will cycle (@vikingbikers) on

 

4. Jana is egy nagyon vagány bringás anyuka, akinek gyerekülése mögé utánfutó van szerelve, hogy együtt tudjon tekerni gyerekeivel és mindeközben még arra is van ideje, hogy praktikus csomagolási és öltözködési tippeket adjon követőinek.

View this post on Instagram

A post shared by Jana (@mom_on_biketour) on

 

3. Madi Carlson tíz éve egy biciklin vitte két fiát mindenhová, azóta azonban megnyúltak a fiúk és már ők törik a szelet anyukájuk előtt. Micsoda csapat!

View this post on Instagram

A post shared by Madi Carlson (@familyride) on

 

2. Linsey öt fia egymást váltották a gyerekülésben, ma már a két legkisebben kívül mindenki saját biciklijével vág bele a közös bringatúrákba. Linsey megosztott egy képet anyukájáról is, ahogy gyerekként bátyját és őt vitte egy bringán. Legvagányabb nagymama!

View this post on Instagram

A post shared by Linsey (@littlebitoflinsey) on

 

1. A Hughes család tandem bringái mögött több, mint tizennégyezer Ausztráliában megtett kilométer van, melyet szélben, viharban és kánikulában tettek meg 3 és 5 éves gyerekeikkel. Vitathatatlan példaképek!

View this post on Instagram

A post shared by Hughes family (@swagfamilyhughes) on

 

 

Írta: Teker Hanna
Fotó: Gustavo Fring from Pexels

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tekeracsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr8015984796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása