Útvonal ajánló: Bringázás a Szilas-patak mentén
2020. június 26. írta: Teker a Csalad

Útvonal ajánló: Bringázás a Szilas-patak mentén

Budapest legnagyobb tavától induló kerékpártúra, zöld réteken, a vizi és a madár világot bemutató tanösvények melett fut béka kuruttyolással kisérve. A gyerekek nagy kedvence, mert játszóterek és bringaparkok színesítik a forgalomtól teljesen elzárt útvonalat. Kihagyhatatlan családi biciklitúra!

bike-5045335_1920-1.jpg

Nem csak a Hermina Bringapark miatt ajánljuk családok számára péntekre tanítás utáni kikapcsolódásra a Szilas-patak menti bringatúrát! A közlekedéssel ismerkedőknek a Szilas-patak KRESZ Park is izgalmas kalandokat rejthet. A biológia után érdeklődök számára, pedig a madárbarát tanösvény miatt érdemes ellátogatni erre a túrára.

A Naplás-tó kis nyugalom szigetként fekszik a város zsivajától, oly távol és mégis oly közel. A főváros legnagyobb tavának izgalmas élővilágát a tavat körülölelő tanösvényen lehet jobban megismerni.

Fotó: Pixabay
A kép illusztráció!

A bejegyzés trackback címe:

https://tekeracsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr4115913304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása