Ámulatba ejtő videó: Montizás a Dolomitokban!
2020. október 05. írta: Teker a Csalad

Ámulatba ejtő videó: Montizás a Dolomitokban!

Jérôme Clementz, a 36 éves francia mountain bike versenyző. 12 évesen kezdte a bringázást és mára több, mint 15 éve hivatásos versenyző. Saját bevallása szerint ideje nagy részét edzéssel, versenyzéssel és a világ felfedezésével töltötte. Pauline Dieffenthalerrel kötött házassága után, feleségével együtt járják a világot, és támogatják egymást a versenyzésben.

dolomitok.jpg

Két évvel ezelőtt, gyermekük születésekor, Jérôme kezdeti lelkesedését, családja és barátai vészjósló jövendölései kezdték aggasztani. Késznek érezte magát arra, hogy családját karrierje és hobbijai elé helyezze, hogy gyermekének rövid éjszakáival együtt feküdön és keljen, de elbizonytalanították környezetének megjegyzései, hogy a gyerekvállalás a "Játék, az utazás és a tekerés végét" jelenti.

Jérôme soha előtte még nem töltött otthon két hónapnál hosszabb időt egyhuzamban. Rengeteget utazott, és ha otthon is töltötte a hétvégét kiment a szabadba bringájával vagy anélkül. Gyermekének születése után, azonban hamar rá kellett jönnie, hogy nem állt feje tetejére a világ és rengeteg lehetőség van arra, hogy izgalmas életet éljenek együtt és közösen keljenek útra. Jérôme szerint a kerékpár az az eszköz, amin a legtöbb lehetőség van közös élményeket gyűjteni, új helyeket együtt felfedezni az egész családdal. Legújabb családi bringatúrájukról a Dolomitokban lenyűgöző videó készítettek:

Jérôme ha visszagondol arra, amivel két évvel ezelőtt riogatták ismerősei, még ha csak viccnek is szánták, határozottan ki meri jelenteni, hogy a gyerekvállalás nem teszi tönkre az ember életét, és még kevésbé a bringázási lehetőségeit. Biztosan hoz bizonyos változásokat, sok új tapasztalatot, amelyek az életet élvezetessé teszik, ha nem még élvezetesebbé.

Forrás: Pinkbike

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tekeracsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr1416227922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása