Útvonal ajánló: Három Tó - Három játszótér túra - avagy Kamaraerdő kicsit másképp
2020. november 10. írta: Teker a Csalad

Útvonal ajánló: Három Tó - Három játszótér túra - avagy Kamaraerdő kicsit másképp

Ha egy kellemes piknikre vágytok, vagy csak kiszabadulnátok a város forgatagából a családdal, mindezt úgy, hogy legyen benne elég kilométer, hogy este a gyerkőcök már maguktól bújjanak az ágyba, akkor ez egy ideális túra számotokra. Az útvonal mellékutakon halad és egy rövid 100 méteres szakaszt leszámítva végig szilárd burkolaton teljesíthető. A táv megtételéhez kell egy kis energia, így már az út első felében kipróbálhatjátok Budapest egyik legjobb cukrászdáját, de ha ugyanazon az útvonalon jöttök visszafelé, akkor jól megérdemelt jutalomként is helyet kaphat az "Erdős és fiai" a programban. A táv teljesítése során 3 különböző játszóteret tesztelhetnek az ifjú padawanok és 3 gyönyörű tavat kereshettek fel, ahol, ha szerencsétek van, vízimadarakból sem lesz hiány: a szürke gém, a tőkés réce és a kis kócsag rendszeresen lencsevégre kapható.

_mg_4557.jpg

Ha azt a szót hallod, hogy Kamaraerdő, bizonyára neked is az "ifipark", a napközis táborok, vagy esetleg valamilyen céges rendezvény jut eszedbe. Kamaraerdő sokak számára egy erdei tisztás nem messze a 41-es villamos végállomásától, ahol sok az ember és csinálni maximum akkor van mit, ha viszel magaddal frizbit vagy tollasütőt. Kevesen tudják, de Kamaraerdőnek van egy másik része is, ami csak a nevében erdő, valójában egy kellemes patakpart, ide szeretnélek elkalauzolni Titeket!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tekeracsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr8316279342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása