Tökéletes családi program a nyárra: itt a BuBa Epic!
2023. május 09. írta: Teker a Csalad

Tökéletes családi program a nyárra: itt a BuBa Epic!

A BuBa Epic túra igazi családi kaland, ami emlékezetes élményt nyújt minden résztvevő számára. Ha szeretnétek kicsit kiszakadni a város zajából és felfedezni a vidék szépségeit, akkor ne habozzatok, csatlakozzatok a BuBa Epic túrához, ami a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával jött létre!

beharangozo-4.png

Az kirándulás teljes hossza 125 kilométer, ami alatt felügyelet, kísérő autók és kerékpárosok lesznek biztosítva. A túra ez alkalommal pedig két nap alatt is teljesíthető, így biztosan bírni fogja a tempót a család. Az út Budapestről indul, Újbuda-központból. A távot mindenki egyéni tempóban teljesítheti. A menet közbeni felfrissülésre pénteken Etyeken, míg szombaton Etyeken, Pákozdon és Polgárdiban lesz lehetőség.

A túra végén, Balatonalmádiban pedig a Bondoró Utcaszínház Fesztivál várja a résztvevőket, ahol még tovább folytatódik a szórakozás és a kaland. A fesztivál izgalmas programokkal és színpadi előadásokkal várja az egész családot, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb szórakozási lehetőséget. Ráadásul, akik részt vesznek a BuBa Epic túrán, azok kedvezménnyel válthatnak jegyet a fesztiválra.

Ha szeretnétek egy élménydús és izgalmas hétvégét eltölteni, akkor ne habozzatok, jelentkezzetek a Buba Epic túrára! A jegyvásárlás már elindult: https://www.maketusz.hu/buba-epic

Találkozzunk 2023. június 30-július 1.-jén és tekerjünk együtt!

A bejegyzés trackback címe:

https://tekeracsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr1718120196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása